Positionering

Bedrijven en merken moeten in een veranderde markt zichzelf opnieuw uitvinden. Wij helpen om een nieuwe koers uit te zetten. Succesvol zijn bedrijven die zich snel kunnen aanpassen aan de nieuwe tijd. Wij zorgen dat jij daar bij hoort.Wanneer weet je dat je succesvol bent? Als de markt en  je concurrenten over je beginnen te praten. Drie succesfactoren: wees anders, blink uit en wees vernieuwend.

Waarom (her)positionering? Positionering is een kans om jezelf nieuwe energie te geven. Positionering gaat altijd over jouw plek in de markt. Die plek kun je kiezen. Positionering is Tinder voor bedrijven. Jouw ideale plek om klanten te verleiden en te laten zien dat jij voor hun de ideale match bent.  Zorg dat je in de markt zichtbaar bent voor de bedrijven die jij wilt hebben.

Wij werken voor bedrijven en organisaties die een verhaal willen vertellen en die naam willen maken. Voor positionering gaan we naar de wortels om te ontdekken wie jij bent, wat je wil zijn en hoe je daar kunt komen.

 

Strategie

In het communicatietraject concentreren we ons op doeltreffende scenario’s en strategieën en de inzet van juiste middelen. We zetten stippen op de horizon met een kompas voor alle uitingen van een bedrijf. In communicatie en ook in gedrag. Doelen en strategie zijn meetbaar.

 

Positionering is Tinder voor bedrijven. Jouw ideale plek om klanten te verleiden en te laten zien dat jij voor hun de ideale match bent.